Tid til karriereafklaring?

Et stort og vigtigt spørgsmål stillet af rockbandet The Clash tilbage i 1980erne. Men også et af de spørgsmål, jeg oftest bliver mødt med som karrierecoach: Skal jeg blive i jobbet eller gå nu?

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende scenarier:

  • Du er kørt uhjælpelig fast i arbejdslivet og kan ikke se vejen frem
  • Du ved, hvad du ikke vil, men kan ikke sætte ord på det, du har lyst til
  • Du oplever, at alt for få af dine styrker og kompetencer er i spil
  • Du drømmer om at forandre karrieren, men ser kun forhindringer
  • Du føler dig handlingslammet og energiforladt – ude at stand til at tage de første skridt

Hjælpen er lige her

I den situation kan det virke uoverskueligt at forpligte sig til et længerevarende udviklingsforløb. Måske har du i første omgang brug for hjælp til afklaring af din tvivl og usikkerhed om, hvordan du får taget de første skridt hen imod et mere meningsfuldt og tilfredsstillende arbejdsliv.

Skal vi mødes til en afklarende samtale?

Du kan få min hjælp til at sætte gang i en karriereforandring med en afklarende samtale. Det kan ske online eller ved fysisk møde. Under samtalen, som varer en times tid, stiller jeg dig spørgsmål og udfordrer dig på dine tanker og overvejelser om karriereforandring. Målet er at give dig nyt perspektiv på din aktuelle situation og hjælpe dig med at definere de første nødvendige skridt henimod en mere tydelig afklaring og retning.

Styrket til handling

Din særpris for en afklarende samtale er 900 kr. Beløbet kan modregnes, hvis du senere vurderer, at du har mere brug for et styrkebaseret udviklingsforløb. Her arbejder vi i dybden med at afdække dine personlige styrker og faglige kompetencer, og hvordan de kan bruges på nye måder.

Ring til mig på 20258251 eller skriv på us@schadekom.dk

Du er også velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.