Karriereforandring – Styrke og mod til at handle

Gennem styrkebaserede udviklingsforløb kan jeg hjælpe dig med at kickstarte en karriereforandring ved at styrke din motivation, mentale robusthed og handlekraft på vejen fra tanke til handling. Afhængig af din udfordring kan du vælge imellem forskellige forløb.  

Discover your strengthsUdviklingsforløb: Dine styrker
Springbræt til et meningsfuldt arbejdsliv

For dig, der drømmer om at skifte spor i karrieren eller er nødsaget til søge nye veje i arbejdslivet. karrieren, og har en idé om, hvor du gerne vil hen, men mangler motivation og mod til at rykke på mulighederne.

I løbet af 5-10 sessioner får du gennem coachende samtaler samt en VIA-Pro styrkeprofil hjælp til at finde, forstå og bruge dine personlige styrker til at forandre dit arbejdsliv i positiv retning. Du bliver mere bevidst om, hvad du brænder for, og hvornår du er mest engageret i dit arbejde. Desuden får du værktøjer, der effektivt kobler dine styrker til nye mål for karrieren. Det er ved at bruge dine mest karakteristiske styrker, at du for alvor udfolder dig, tænker nyt og – ikke mindst – finder vej til et udviklende arbejdsliv, der giver dig energi og glæde. Læs mere om forløbet her

 

Udviklingsforløb:
Genopfind dig selv i det job, du har!
– Brug dine styrker som kompas

job crafting puzzle

For dig, der er kørt træt i dit nuværende job, kan det ved hjælp af job crafting måske stadig lade sig gøre at vende den nedadgående spiral og genfinde mening og retning i dit arbejdsliv.

Du var fyr og flamme da du i sin tid blev ansat, men med tiden er det gået ned ad bakke. Pludselig er der for lidt af det interessante og sjove og alt for mange opgaver, som dræner dig for energi. Men med det rette fokus og styrkebaseret coaching kan det lade sig gøre at finde tilbage til det, der tændte dig, da jobbet var nyt og spændende – også uden den store omvæltning, som et job- eller sporskifte ofte vil være. I løbet af 5 sessioner med styrkebaseret og coachende samtaler får du større bevidsthed om egne styrker og potentialer. Ved hjælp af en VIA-Pro styrkeprofil koblet til nye job crafting-værktøjer viser jeg dig, hvordan du aktivt kan forme dine funktioner, opgaver og samarbejdsrelationer og derigennem genfinde energi, glæde og mening i arbejdslivet. Læs mere om forløbet her

 

Kognitive diamantUdviklingsforløb:
Tankens kraft – Bryd vanetænkningen

For dig der gerne vil udvikle dig personligt eller arbejdsmæssigt, men oplever at negative tanke- og handlemønstre står i vejen for dig og dine mål.

Som mennesker er vi er alle født med en basal lyst til at handle. Men i mange situationer, især når vi føler os under pres, har vi svært ved at tænke klart og kan havne i en ond cirkel, hvor gammel vanetænkning får os til at handle på en uhensigtsmæssig måde igen og igen – eller værre endnu – føle os handlingslammet. Gennem kognitiv og styrkebaseret coaching kan jeg hjælpe dig med at forandre tanker og handlinger, så de arbejder for dig og ikke mod dig. Det handler ikke om positiv tænkning, men derimod om at opøve en mere realistisk og konstruktiv tankegang. Sammen finder vi ud af, hvordan du kommer derhen, hvor du kan lide det, du gør – og gør det, du kan lide. Antallet af coaching sessioner aftales i hvert enkelt forløb.

Priser på individuelle coachingsessioner og udviklingsforløb kan findes her