Berlingske 031015Føler du dig usikker på, hvilken rolle du kan komme til at spille på fremtidens arbejdsmarked? Så er du ikke alene. Arbejdsmarkedet forandrer sig med stor hast. Hele fag og brancher uddør, og nye kommer til.  Det har overrasket mig i min coachingpraksis, at så mange mennesker er utilfredse med deres arbejde og har brug for nye udfordringer. Og samtidig møder jeg mange, der mangler mod og styrke til at handle på mulighederne.

Det var vores baggrund for at skrive bogen ’Kunsten at skifte spor – Genopfind dit arbejdsliv’, udgivet for nylig i samarbejde med Birgitte Bartholdy – en bog, vi selv har manglet i vores egne karriereskift.

Bogen er omdrejningspunkt for en spændende temaartikel i Berlingske Fri den 3. oktober 2015.  Under overskriften ’En ny vej’ stiller journalist Merete Reinholdt skarpt på den stigende tendens til, at flere og flere tager deres arbejdsliv op til revision og måske vælger helt at skifte fag. Hun har bl.a. talt med professor Martin D. Munk, Center for Mobilitetsforskning på Aalborg Universitet, der forudser en bølge af karriereskift inden for de næste ti år.

”Den er måske allerede i gang. Folk stopper i stigende grad op og stiller spørgsmålet, om de er det rigtige sted, og om de kan forfølge de drømme og værdier, de står for”, som Martin D. Munk udtaler i artiklen.

Brug for ny inspiration og styrke
Under vores arbejde med bogen har vi talt med modige kvinder, der allerede har taget springet ud i at skifte kurs, enten fordi de var blevet fyret, gået ned med stress eller fordi de simpelthen mistrivedes i deres job. I bogen fortæller de ærligt og oprigtigt om deres drømme, erkendelser, udfordringer, sorger og glæder på en til tider noget besværlig vej mod en ny karriere. Og efter udgivelsen møder vi hele tiden nye mennesker, der bekræfter os i, at der er brug for ny inspiration og styrke til de mange, der drømmer om at skifte spor og gå nye veje.

Er du en af dem, kan du læse mere om eller købe bogen Kunsten at skifte spor – Genopfind dit arbejdsliv‘. Her får du inspiration og styrkebaserede værktøjer til at gå på opdagelse efter et anderledes og rigere arbejdsliv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.