For mig har det at skifte kurs mere været reglen end undtagelsen i mit arbejdsliv. Den erfaring, jeg har fået ved selv at udvikle og flytte mig,
bruger jeg i dag på at hjælpe og coache andre til at gøre det samme.

Ulla Schade

Som journalist og kommunikationsrådgiver har jeg gennem mange år hjulpet virksomheder, ledere og medarbejdere med at styrke og professionalisere deres kommunikation.

Det gør jeg fortsat i virksomheden Schade Kommunikation & Coaching.

Læs mere om mine aktiviteter inden for kommunikation, PR og journalistik på www.schadekom.dk.

Sideløbende har jeg arbejdet intensivt med psykologi, udvikling og trivsel. I løbet af 00’erne er det, der startede som et personligt udviklingsprojekt, blevet en del af min professionelle identitet, efterhånden som jeg blev uddannet og certificeret, først i kognitiv coaching og siden i styrkebaseret udvikling.

I 2015 afsluttede jeg en masteruddannelse i positiv psykologi ved Aarhus Universitet og udgav samtidig en bog om at skifte spor i karrieren.

I dag kombinerer jeg kommunikation, journalistik, coaching og styrkebaseret udvikling på en ny måde, der skaber værdi for både mine kunder og mig selv. Hvor jeg i mange år har kommunikeret og skrevet til mennesker, er mit nuværende arbejdsliv i meget højere grad præget af kommunikation og dialog med mennesker – en stor og positiv forandring.

Den erfaring, jeg har fået ved selv at udvikle og flytte mig, bruger jeg i dag på at hjælpe og coache andre til at gøre det samme.

Min faglige baggrund
• Journalist (DJ), Master i Professionel Kommunikation (RUC)
• Certificeret i kognitiv coaching og styrkebaseret udvikling
• Master i Positiv Psykologi (AU 2015)

CV (den korte version)

1994 -> Kommunikationsrådgiver & Coach, Schade Kommunikation & Coaching
2010-12 Konsulent, Chr. Hansen Holding A/S, Stakeholder Relations
1991-94 Kommunikations- og PR-konsulent, F.L.Smidth A/S
1988-91 Marketing Communication Coordinator, Novo Nordisk A/S
1985-88 Marketingkoordinator, Birger Christensen A/S
1981-85 Executive Assistant, Crédit Lyonnais/Europartners