Det siger kunder og kursister

Ulrika Alsted, Cand.merc.kom. (Styrkebaseret udviklingsforløb)

Jeg vil gerne sige tak for alle sessions. Processen, hvor vi har skilt tingene lidt ad, sorteret og sat ord på, har været meget værdifuld. Kombineret med refleksive samtaler, føler jeg virkelig, at jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions!

Fra at føle mig som en æske med løse Lego klodser, føler jeg nu, at mine byggeklodser er ved at samle sig til en mere hel figur. Det er en meget, meget rar fornemmelse.
___________________________________________________________________

Anne Olsen, Konsulent, Cand. Scient. (Styrkebaseret udviklingsforløb/Job crafting)

Jeg startede hos Ulla Schade meget frustreret og ked af min daværende arbejdssituation. Her et lille års tid efter har jeg fået mit ønskejob med arbejdsopgaver og udfordringer, der passer lige netop til det, jeg brænder for. Ulla hjalp mig med at blive afklaret og bevidst om mine personlige styrker og gav mig  redskaber til at søge de udfordringer, der gør mig glad i arbejdslivet.

Det firma, jeg havde arbejdet for i mange år, blev opkøbt, og i den forbindelse blev min position og mit arbejdsgrundlag revet væk under mig. Jeg skulle på en måde starte forfra med at definere, hvad jeg syntes var sjovt og vigtigt ved at gå på arbejde, og hvad der betød noget for mig. Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle starte for mig selv, om jeg skulle blive og være med til at definere min egen rolle, eller om jeg skulle finde et nyt arbejde, måske inden for et helt andet område.

Jeg valgte at kontakte en coach, fordi jeg kunne se, at jeg ikke kom videre i min egen afklaring ved at tænke selv eller ved at snakke med mine nærmeste.

I et forløb med fem møder blev jeg mere bevidst om mine styrker og fik hjælp til at klarlægge, hvorfor jeg var ekstra glad for nogle arbejdsopgaver fremfor andre. Jeg fik øjnene op for, hvad det er jeg kan, og hvad det er jeg brænder for. Det gjorde, at jeg blev afklaret omkring mit fremtidige arbejdsliv.

Min konklusion blev, at jeg skulle skifte job. At skrive en ansøgning og efterfølgende tage en samtale med bevidsthed om helt præcist, hvad mine styrker er, hvordan de kommer i spil, og hvilken værdi en kommende virksomhed får ved at ansætte en person som mig – det udstråler troværdighed og giver selvtillid.

Jeg fik mit ønskejob. Til samtalen kunne jeg mærke, at jeg var 100 procent klar på at give udtryk for mine styrker og kompetencer. Det var også nemt for mig at sætte ord på det, jeg synes er spændende, det jeg brænder for, og underbygge det med konkrete eksempler baseret på de samtaler, jeg havde haft med Ulla Schade.

____________________________________________________________________

Karin Elrød, Author, journalist, former owner of Tekst:Karin Elrod (Styrkebaseret udviklingsforløb)

Mine coaching sessioner hos Ulla Schade har haft stor betydning for mig som privatperson og jobmæssigt. Ulla yder professionel sparring med autoritet og empati, der åbner øjnene for muligheder og for såvel reelle som indbildte barrierer. Jeg er hende stor tak skyldig, ikke mindst for at gøre mig opmærksom på mindfulness som værktøj til at mindske stress og håndtere og livets omskiftelser.

_____________________________________________________________________

Sussie Fischer Ernø, HSE, formidling, rådgivning og udvikling (Foredrag Powerjobsøgerne FTF-A Team – ‘Kunsten at skifte spor – Sådan gør du drøm til virkelighed og styrker mod og handlekraft’)

“Mangler du energi og handlekraft til at skifte spor i dit arbejdsliv eller til at genfinde arbejdsglæden? Har du styr på dine personlige styrker og sidder du på førersædet i dit eget liv? Vil du forfølge din drøm, gå ind ad de åbne døre, så kan jeg kan anbefale Ulla Schade, som kan give dig værktøjerne på en nem, inspirerende og forståelig måde. Det virker dog bedst, hvis du rent faktisk bruger dem og tager action bagefter”.

_______________________________________________________________________

Jacob Fabricius, Udviklingskonsulent, Krifa (Foredrag ‘Genopfind dit arbejdsliv – Gå efter drømmejobbet’)

“Vores medlemmer i Hillerød havde fornøjelsen af at opleve Ulla Schade holde foredrag om: ‘Genopfind dit arbejdsliv – gå efter drømmejobbet’. Det var et tankevækkende oplæg, hvor der blev givet konkrete værktøjer til vores jobsøgende, bygget på både forskning og personlige erfaringer.  Ulla fremstår kompetent foran et publikum og er tydeligt passioneret inden for områderne brancheskift og job crafting. Tak for et fint foredrag”.

________________________________________________________________________

Lene Norden, Arbejdsmarkeds- og Uddannelseschef, HK Hovedstaden (Foredrag ‘Kunsten at skifte spor’)

”Vi har haft glæde af Ulla Schade som oplægsholder til et inspirationsarrangement for vores medlemmer. Udover at give masser af inspiration, har Ulla også givet vores medlemmer helt konkrete og praktisk anvendelige værktøjer, der kan bruges, hvis man overvejer at skifte spor i arbejdslivet eller bare har brug for at tænke sin jobsituation igennem. Lige til at tage fat på og omsætte til handling. Vi gik fra oplægget med ny energi og motivation.”

________________________________________________________________________

Martin Trnka, deltager, HK Hovedstaden ((Foredrag ‘Kunsten at skifte spor’)

“Tak for en god og lærerig aften i HK. Du er en fremragende kommunikator og leverede varen (…altså forstået på den fede måde) på meget tydelig, inspirerende og autentisk vis. Det var også rart, at du stod blandt os deltagere og ikke på talerstolen, når du fortalte, det bragte på en rar og uhøjtidelig måde budskaberne ned i øjenhøjde. Masser af det, du formidlede, kan nemt bruges fremadrettet – jeg er allerede startet.”

_________________________________________________________________________

Martin Østergaard, Virksomhedskonsulent, Job- og Virksomhedscenter Brovst
(Foredrag Kunsten at skifte spor – Sådan gør du drøm til virkelighed)

“Tak for sidst. Det var en god dag, og mange af deltagerne blev prikket godt til. Det har utvivlsomt sat nogle tanker i gang rundt omkring hos de ledige. Det var lige det, vi søgte. Så alletiders.

__________________________________________________________________________

Sagt om job crafting workshoppen Skab ny energi i arbejdslivet – og styrk trivsel og arbejdsglæde

Marianne Bækbøl, journalist, M-Kommunikation:
“Ulla Schade er en dygtig, dedikeret og velforberedt underviser. Personligt har jeg fået stort udbytte af at deltage på hendes job crafting workshop. De to formiddags-workshops har gjort en mærkbar positiv forskel i mit arbejdsliv. Jeg fik blandt andet fokus på min styrker, og hvad jeg bliver mest glad af at bruge min tid på. Jeg lærte hvordan jeg, ved at sætte styrkerne mere bevidst i spil, kan komme til at løse flere af de opgaver, der giver mig reel arbejdsglæde. Jeg fik også fokus på, at jeg i en længere periode har ladet mine opgaver vælge mig, frem for at jeg har valgt mine opgaver. Denne nye opmærksomhed har fået mig til at handle anderledes målrettet efter kurset, og det har hurtigt givet positivt udbytte”.

Anders Klebak, journalist, Cand.comm.
“Gennem øvelserne får man et konkret, visuelt billede af sin arbejdssituation. Det gør det muligt at prioritere mere klart og skabe plads til at virkeliggøre ideer, som ofte drukner i hverdagens arbejde. Der var skarp fokus på, at der skal sættes handling på de nye planer mellem de to workshopdage, og det gav en oplevelse af, at man rykkede sig på kort tid. Du var god til at opbygge en positiv og fremadrettet stemning omkring det at skabe ændringer gennem job crafting. En rigtig god workshop”.

________________________________________________________________________

Powerjobsøgerne, Rødovre (Foredrag ‘Kunsten at skifte spor – Sådan gør du drøm til virkelighed)

“En stor tak for dit inspirerende oplæg om kunsten at skifte spor hos Powerjobsøgerne i november 2016. Det var en god og givtig diskussion, hvor vi fandt ud af, at det er mindst lige så relevant for ledige at kunne skifte spor – og om alle de overvejelser, som man kan gøre sig og benytte i sin færd mod et nyt job”

__________________________________________________________________________

Furesø Bibliotek & Borgerservice, biblotekar Jette Landberg (Foredrag ‘Kunsten at skifte spor’)

“Jeg var meget glad for aftenen med Ulla Schade, der er både professionel og meget vidende. Arrangementet var helt udsolgt og spørgelysten stor efter foredraget. Folk fik noget med hjem, som de kan bruge i deres nuværende arbejde eller som et skub til at skifte spor. Et fint emne hvis man gerne vil ramme publikum mellem småbørnsfamiliesegmentet og det grå guld.”

__________________________________________________________________________

Marianne P., deltager på Furesø Bibliotek (Foredrag ‘Kunsten at skifte spor’)

”Nej, jeg skal ikke have et nyt job – men sikken en masse ny energi og inspiration jeg fik, til at gå tilbage til mit arbejdsbord og tænke nye tanker. Små ændringer i det ”jeg plejer”, så det hele lige får en ny og mere spændende vinkel. Både til glæde for mig selv, men bestemt også for mine samarbejdspartnere. Så om du skal skifte spor eller ej, så und dig selv at høre dette foredrag og få redskaber til at finde nye veje og ny arbejdsglæde”.

__________________________________________________________________________

November 2016:
”HK Hovedstaden takker for et forrygende inspirationsarrangement med Ulla Schade i november 2016. Dejligt at se så mange mennesker i huset i Hillerød”

Se Facebook-billederne fra arrangementet her

__________________________________________________________________________

Marianne Bækbøl, journalist, sekretær, bestyrelsen i DJ FreelanceGruppens (Foredrag ‘Genopfind dit arbejdsliv)

”I et mediemarked i hastig forandring har mange freelancere behov for at genopfinde deres arbejdsliv og finde nye indtjeningsmuligheder. Det fik de masser af inspiration til, da Ulla Schade og Birgitte Bartholdy på DJ’s årlige Freelanceseminar i marts 2015 holdt det stærkt motiverende foredrag om ’Kunsten at skifte spor’, som bygger på deres bog med samme titel. De to oplægsholdere (og forfattere) bød på mange konkrete ideer til, hvordan man udfolder nye sider af sig selv, styrker sin handlekraft og får mod til at tage de første skridt ud i et nyt arbejdsliv, som giver mere energi og glæde.”

____________________________________________________________________

Workshop for 55+ – Styrket ind i den tredje karriere

I en verden, hvor det gælder om at være ung, dynamisk og konstant oppe på beatet, var det befriende at tilmelde sig Ulla Schades workshop på FreelanceGruppens seminar – en workshop målrettet os, der har rundet de 55+. Ulla Schade viste os, at vi med det rette fokus på vores egne styrker og drømme også i den tredje alder kan forme vores fremtid næsten som vi helst vil, så længe vores krop og energi tillader det.

Læs hele artiklen her skrevet af journalist Aase I. Madsen, der deltog på workshoppen