Karriereskift - klar til første skridt?

– Tid til karriereafklaring?

Skal jeg blive i jobbet eller gå nu?
Et af de spørgsmål, jeg oftest bliver mødt med som karrierecoach. Mange føler sig handlingslammede – ude af stand til at se vejen frem.

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende scenarier:

  • Du er kørt uhjælpelig fast i arbejdslivet og kan ikke se vejen frem
  • Du ved, hvad du ikke vil, men kan ikke sætte ord på det, du har lyst til
  • Du oplever, at alt for få af dine styrker og kompetencer er i spil
  • Du drømmer om at forandre karrieren, men ser kun forhindringer
  • Du føler dig handlingslammet og energiforladt – ude at stand til at tage de første skridt


Hjælpen er lige her

I den situation kan det virke uoverskueligt at forpligte sig til et længerevarende udviklingsforløb. Måske har du i første omgang brug for hjælp til afklaring af din tvivl og usikkerhed om, hvordan du får taget de første skridt hen imod et mere meningsfuldt og tilfredsstillende arbejdsliv.


Brug for karriereafklaring

Du kan få min hjælp til at sætte gang i en karriereforandring med en afklarende samtale. Det kan ske online eller ved fysisk møde. Eller vi kan flytte samtalen ud i naturen et sted i Københavnsområdet efter nærmere aftale. Under samtalen, som varer en times tid, stiller jeg dig spørgsmål og udfordrer dig på dine tanker og overvejelser om karriereforandring. Målet er at give dig nyt perspektiv på din aktuelle situation og hjælpe dig med at definere de første nødvendige skridt henimod en mere tydelig afklaring og retning.


Handling er vejen frem

Din særpris for en afklarende samtale er 900 kr. Beløbet kan modregnes, hvis du efterfølgende vurderer, at du har mere brug for et styrkebaseret udviklingsforløb. Her arbejder vi i dybden med at afdække dine personlige styrker og faglige kompetencer, og hvordan de kan bruges på nye måder på vejen mod et mere meningsfuldt arbejdsliv.