Foredrag til dig, der har brug for at genopfinde dig selv i det job, du har, og skabe ny energi i arbejdslivet

Job crafting
– Skab  ny energi i arbejdslivet – og styrk trivsel og arbejdsglæde

Alt for mange danskere – næsten hver femte af os – er trætte af deres nuværende arbejde – med stress og mistrivsel til følge. Et af problemerne er, at mange medarbejdere ikke udfolder deres potentiale og gør det, de er bedst til på arbejdspladsen. Lige her ligger der et kæmpe uudnyttet potentiale. Og der er hjælp at hente. Den gode nyhed er nemlig, at det kan lade sig gøre at vende en nedadgående spiral – også uden at skulle foretage et radikalt sporskifte. I dette aktuelle og nærværende foredrag deler Ulla Schade ud af personlige erfaringer og inspiration til, hvordan man med fokus på personlige styrker og mindre justeringer i dagligdagen kan blive aktiv medskaber af sit arbejdsliv og bane vejen for mere energi og glæde. Deltagerne får konkrete værktøjer til at genopfinde sig selv i det job, de har, ved at gøre det bedste ved arbejdet til det meste af arbejdet. Læs mere om foredraget her

Foredrag til dig, der drømmer om at skifte kurs i arbejdslivet

Kunsten at skifte spor – Sådan gør du drøm til virkelighed

 

HK Foredrag_1

Foredrag for HK Inspiration

 

Dette aktuelle og motiverende inspirationsforedrag tager udgangspunkt i bogen ‘Kunsten at skifte spor – Genopfind dit arbejdsliv’. Foredraget henvender til de mange, der søger nye veje i karrieren – af nød eller lyst! Ulla Schade deler ud af personlige erfaringer og giver deltagerne inspiration til, hvordan man i stedet for at stirre sig blind på krisen og begrænsningerne kan få øjnene op for alle de personlige styrker og muligheder, der ligger foran os. Med nye værktøjer fra positiv psykologi og styrkebaseret udvikling viser Ulla Schade, hvordan man kan træne sit mod og sin handlekraft, mens man går på opdagelse efter et arbejdsliv med større trivsel. Efter foredraget lægger hun op til dialog og erfaringsudveksling med deltagerne om, hvordan vi bedst gør drømme til virkelighed, mens vi ruster os til de mange nye krav, der møder os på fremtidens arbejdmarked. Læs mere om foredraget her

Foredrag på Danske Bioanalytikeres karrieredag efterår 2017:
Tag din karriere alvorligt. – Nye veje til positiv forandring
Læs artiklen: Hvorfor arbejder du med det, du gør? af Helle Broberg Nielsen

Læs interview med Ulla Schade om job crafting:
Fremtidens arbejdsmarked: Jobbet skaber ikke dig – Du skaber jobbet
af journalist Camilla Wass, Femina, Maj 2017

Det siger kunderne: 

Randi Frydenlund, Souschef, Københavns Sprogcenter:
”Københavns Sprogcenter har haft fornøjelsen af Ulla Schade, som holdt et oplæg af to timers varighed med titlen: Genopfind dig selv i det job, du har – sådan skaber du ny energi i dit arbejdsliv. Vores skole står midt i en forandringstid og skal snart i udbud, og det giver utryghed. Ulla var god til at italesætte forandringshastigheden i det moderne arbejdsliv og på samme tid give ansvisninger på, hvordan man kan holde fast i sig selv og egne værdier. Ullas oplæg var godt og professionelt tilrettelagt og gav stof til eftertanke. Det var inspirerende og nuanceret, velunderbygget med facts og også personlige input. Der var masser af gode og konkrete øvelser, som man kan bruge både individuelt og i fællesskab på en arbejdsplads. Det var berigende at få rettet fokus mod det, der virker og giver glæde i hverdagen. Vi kom vidt omkring på de to timer”.

Jacob Fabricius, Udviklingskonsulent, Krifa:
“Vores medlemmer i Hillerød havde fornøjelsen af at opleve Ulla Schade holde foredrag om: ‘Genopfind dit arbejdsliv – gå efter drømmejobbet’. Det var et tankevækkende oplæg, hvor der blev givet konkrete værktøjer til vores jobsøgende, bygget på både forskning og personlige erfaringer.  Ulla fremstår kompetent foran et publikum og er tydeligt passioneret inden for områderne brancheskift og job craftingTak for et fint foredrag”.

Lene Norden, Arbejdsmarkeds- og Uddannelseschef, HK Hovedstaden
”Vi har haft glæde af Ulla Schade som oplægsholder til et inspirationsarrangement for vores medlemmer. Udover at give masser af inspiration, har Ulla også givet vores medlemmer helt konkrete og praktisk anvendelige værktøjer, der kan bruges, hvis man overvejer at skifte spor i arbejdslivet eller bare har brug for at tænke sin jobsituation igennem. Lige til at tage fat på og omsætte til handling. Vi gik fra oplægget med ny energi og motivation.”

Sussie Fischer Ernø, HSE, formidling, rådgivning og udvikling
“Mangler du energi og handlekraft til at skifte spor i dit arbejdsliv eller til at genfinde arbejdsglæden? Har du styr på dine personlige styrker og sidder du på førersædet i dit eget liv? Vil du forfølge din drøm, gå ind ad de åbne døre, så kan jeg kan anbefale Ulla Schade, som kan give dig værktøjerne på en nem, inspirerende og forståelig måde. Det virker dog bedst, hvis du rent faktisk bruger dem og tager action bagefter”. 

Martin Trnka, deltager, HK Hovedstaden

“Tak for en god og lærerig aften i HK. Du er en fremragende kommunikator og leverede varen (…altså forstået på den fede måde) på meget tydelig, inspirerende og autentisk vis. Det var også rart, at du stod blandt os deltagere og ikke på talerstolen, når du fortalte, det bragte på en rar og uhøjtidelig måde budskaberne ned i øjenhøjde. Masser af det, du formidlede, kan nemt bruges fremadrettet – jeg er allerede startet.”

Martin Østergaard, Virksomhedskonsulent, Job- og Virksomhedscenter Brovst:
“Tak for sidst. Det var en god dag, og mange af deltagerne blev prikket godt til. Det har utvivlsomt sat nogle tanker i gang rundt omkring hos de ledige. Det var lige det, vi søgte. Så alletiders.

Powerjobsøgerne, Rødovre
“En stor tak for dit inspirerende oplæg om kunsten at skifte spor hos Powerjobsøgerne i november 2016. Det var en god og givtig diskussion, hvor vi fandt ud af, at det er mindst lige så relevant for ledige at kunne skifte spor – og om alle de overvejelser, som man kan gøre sig og benytte i sin færd mod et nyt job”

Furesø Bibliotek & Borgerservice, biblotekar Jette Landberg udtaler:
“Jeg var meget glad for aftenen med Ulla Schade, der er både professionel og meget vidende. Arrangementet var helt udsolgt og spørgelysten stor efter foredraget. Folk fik noget med hjem, som de kan bruge i deres nuværende arbejde eller som et skub til at skifte spor. Et fint emne hvis man gerne vil ramme publikum mellem småbørnsfamiliesegmentet og det grå guld.”

Marianne P., deltager på Furesø Bibliotek
”Nej, jeg skal ikke have et nyt job – men sikken en masse ny energi og inspiration jeg fik, til at gå tilbage til mit arbejdsbord og tænke nye tanker. Små ændringer i det ”jeg plejer”, så det hele lige får en ny og mere spændende vinkel. Både til glæde for mig selv, men bestemt også for mine samarbejdspartnere. Så om du skal skifte spor eller ej, så und dig selv at høre dette foredrag og få redskaber til at finde nye veje og ny arbejdsglæde”.

November 2016:
”HK Hovedstaden takker for et forrygende inspirationsarrangement med Ulla Schade i november 2016. Dejligt at se så mange mennesker i huset i Hillerød”
Se Facebook-billederne fra arrangementet her

En lidt anden version af dette foredrag har været holdt på Dansk Journalistforbunds FreelanceGruppens årlige seminar i marts 2016. Efterfølgende udtalte Marianne Bækbøl, journalist, sekretær i Freelancegruppens bestyrelse

”I et mediemarked i hastig forandring har mange freelancere behov for at genopfinde deres arbejdsliv og finde nye indtjeningsmuligheder. Det fik de masser af inspiration til, da Ulla Schade og Birgitte Bartholdy på DJ’s årlige Freelanceseminar i marts 2015 holdt det stærkt motiverende foredrag om ’Kunsten at skifte spor’, som bygger på deres bog med samme titel. De to oplægsholdere (og forfattere) bød på mange konkrete ideer til, hvordan man udfolder nye sider af sig selv, styrker sin handlekraft og får mod til at tage de første skridt ud i et nyt arbejdsliv, som giver mere energi og glæde.”